O nama

Mala, ali odabrana ekipa tu je zbog Vas i trudi se da najpovoljnije na tržištu nabavi proizvode iz ponude, direktno od dobavljača i uvoznika i plasira ih vama kao krajnjim korisnicima.
Trend u svetu, a sve više i kod nas je internet kupovina i elektronsko poslovanje. Mi smo među prvim prodavnicama ove vrste u Srbiji.

Ne postoji niti jedan jedini razlog zbog čega treba izbegavati kupovinu preko Interneta, a hiljadu u korist ovog načina kupovine. Pored onih oficijelnih:

  • mogućnost poručivanja 24h dnevno, sedam dana u nedelji
  • pristup kompletnom online katalogu proizvoda
  • potpuna sigurnost i kontrola kupovine
  • aktuelne informacije o tekućim marketing promocijama
  • mogućnost samostalnog konfigurisanja računara
  • mogućnost izmena narudžbine do momenta prosleđivanja narudžbine;

kupovinom preko interneta izbegavate i:

čekanja na kasi, gužve u radnjama, obilazak celog grada kako biste pronašli najpovoljniju cenu, cimanja u saobraćaju i po raskopanim ulicama u gradu, mogućnost da vas prodavac pošalje u drugu radnju na potpuno drugom kraju grada, jer je baš taj model koji vi želite kod njegovih kolega u drugoj radnji….
Da ne pominjemo neljubazno, nezainteresovano i neinformisano osoblje, pauzu za ručak, kraj radnog vremena pre kraja radnog vremena, previše hladno vreme napolju, užasne vrućine, bolove u nogama nakon jednog takvog dana….

PC Shop je tu da reši te probleme. Kod nas možete kupovati „iz fotelje“, pri tom vas niko neće uznemiravati, možete da razgledate koliko god hoćete, bez griže savesti ako na kraju ne kupite i prodavca koji će konstantno ponavljati „izvolite“.

Bez gužve, nerviranja, gubljenja vremena. Dovoljno je samo da se registrujete (da bismo znali kome i gde da šaljemo proizvode) i poručite ono što želite da kupite. Sve ostalo je naša briga.
A vi svoje vreme iskoristite na lepši način, sa prijateljima, porodicom, onima koje volite. Uživajte u vremenu provedenim sa dragim osobama i kroz dan-dva očekujte kurira da vam pozvoni na vrata. Kupovinom kod nas možete obradovati sebi drage osobe, dovoljno je samo da kao način plaćanja odaberete uplatnicu (virman) i u napomeni prilikom poručivanja navedete primaoca i adresu na koju želite da isporučimo poklon.